Autor: Beta

Novi Sad
27.05.2024.
06:40 > 07:46
Bojkot izbora mora biti totalan, masovan, poput generalnog štrajka a kada već među opozicionim partijama nije postignut takav dogovor, moralo se odustati od ličnih sujeta.
  • pajo patak

    27.05.2024 13:18
    @Jonny setac
    ajde prvo nauči englesku ortografiju i fonetiku: Jonny je nadimak za žensko ime Joann, i izgovara se kao džouni, Johny je nadimak za muško ime John, i izgovara se kao Džoni, sa kime setas ?
  • Gradjanin

    27.05.2024 10:55
    Gradjanin
    Najgora stvar je povlacenje od necega. Ako imate izbore, treba izaci, pa glasati za onog ko je najblizi vasem gledanju na stvarnost i buducnost. Ovako, ne izadjete," bojkotujete",kao sto bi se malo djete okrenulo u stranu jer nije zadovoljno?
  • Miki

    27.05.2024 09:38
    Pitanje za tzv opoziciju koja je razlika između BG i NS?
    Pošto ste rekli da vam ne valjaju izbori i izborni zakon tamo ste pozvali na bojkot a ovde ste se svi živi udružili u tzv opoziciju????
    Nije mi jasno. MOlim vas objasnite mi zašto negde važi negde ne?
  • Jonny Setac

    27.05.2024 08:44
    Odlazak Bore poceo je dolaskom Maje
    Mogao bi opet Bora da proseta
  • Eon

    27.05.2024 07:55
    Sujeta iznad svega
    Profesorka Dragičević-Šešić je rekla prave stvari, ali u opoziciji se uvek nađu neki koji ne razumeju srpski.
  • Petar

    27.05.2024 07:30
    Petar
    Mnogi su razocarani u Opoziciju koju imamo koja se podelila! Ali mnogima je zaista dosta AV SNS SRS SPS i raznih pijavica koji su nas unistili i žele iskrene promene! Treba izaci na Izbore i glasati protiv njih uprkos svim minimalnim ne uslovima! 12 godina je predug period za svaku Vlast i tako nesto nesmemo nikada vise dozvoliti nikome i nikada ako želimo izaci iz ovog blata u koji su nas uvalili AV i gore navedeni! Trenutno bice veoma teško bilo sta osvojiti ali ne i nemoguće jer podrska Naroda im je u ogromnom padu već dve godine i bojkotovati ignorisati i sl.nakon svega sto nam se desilo i desava je najblaže napisano neodgovorno! Opozicija ima samo dve liste sve ostalo su AV sateliti koje služe za zbunjivanje i odvlačenje glasova!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna